Hoppa till innehåll

Nytt skott mot sittbrunnen

Innan renovering.

För att öka trivseln i båten och skapa ett litet ”handskfack” för förvaring av mobiltelefon, nödraketer och andra mindre saker, byggdes skottet mot utrymmet under Medewis sittbrunn om. I orginalutförande satt där en plywoodskiva klädd med vit matta. Det vita skottet monterades bort och en ny skiva av 9 mm teakfaner passades in. 9 mm är tillräckligt kraftigt för att konstruktionen ska bli stabil och adderar ingen vikt mot orginalskivan.
Den nya skivan passas in.
Trappsteget lyfter man snabbt av för att komma åt utrymmet under sittbrunnen. Det mindre facket med hylla invändigt tar form. Skottet kommer också dölja kablar från en elpanel som monteras till vänster om skottet.
Det färdiga skottet.
Här har skivans öppningar försetts med teaklister (U-list, 9 mm invändigt). Huvudströmbrytare samt två stycken 12 volts-uttag till vänster. I utrymmet under sittbrunnen står en Isotherm 32 liters kompressorkyl på en platta som glider på två gejdrar. Kylen är därför lätt att dra fram även om den är fullastad med mat. Allting lackades med några lager International Schooner-fernissa och avslutades med ett lager halvmatt fernissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *