Hoppa till innehåll

Ny skotbalk har monterats tvärs över sittbrunnen för att få ännu större möjlighet att vagna storen upp och ned. Skotet fäster dessutom längre bak på storbommen vilket ger ännu bättre kontroll över storseglets twist. X-skenan från RWO inhandlades hos Båths i Göteborg. Jag passade på att fräscha upp originalvagnen med nya rullar också, så att den löper lätt på skenan. Teakvirket, en 2×3 tum ohyvlad teakplanka, ca 2,5 meter lång köptes på Erlandson Trade i Upplands Väsby för ca 800 kronor. Min vän Mats har en välutrustad träverkstad i garaget och han hjälpte mig att hyvla, såga ut och fräsa skotbalken till perfekt passform. Innan balken bultades dit fick den några lager Teakolja från International.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *