Hoppa till innehåll

Vikingarundan 2009

Vikingarundan 2009 blev platt fall för Medewi. Efter två timmars uppskjuten start på grund av obefintlig vind gav vi upp. 
20 distans med aktersnurra på fredagkvällen, vi kommer fram 23.30 till Vikingarnas Segelsällskaps fina klubbholme Ekholmen. På lördagen drev vi runt i noll m/s vind i två timmar i väntan på start. Långa stunder rörde vi oss med en hastighet av 0.00 knop på loggen. Sedan 20 distans hem för aktersnurra efter att vi givit upp, allt detta i oabrutet strilande regn och ca 10 grader. Tur att vi hade whiskey att värma oss på. Tankarna gick till alla de stunder på 80-talet då man som ung vindsurfare satt och väntade på vinden som aldrig ville dyka upp. På kvällen när jag hemma tittar ut genom fönstret rör sig träden, först lugnt sedan alltmer livigt. Vinden kom 8 timmar för sent.
Nu letar jag efter en ny kappsegling att ställa upp i. Tips tas tacksamt emot. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *