Hoppa till innehåll

Gullviverallyt 2010 – anmälan

Gullviverallyt, Biskopsö.
Räkfrossa på berget på Biskopsö, Gullviverallyt 2008

Idag öppnade anmälningssidan till Gullviverallyt 2010 den 13-16 maj på gullviverallyt.se. Det blev ett jäkla drag direkt. På några timmar har över 70 båtar anmält sig. Medewi är anmäld som båt nummer 30, med lägst SRS-tal av alla båtar. Bland andra båtar med lite lägre SRS-handikapp syns ett helt gäng med RJ85:or, en IF-båt och en Neptunkryssare. Förra gången jag seglade Gullviverallyt gjorde jag det ombord på en snabb trimaran, så det kommer bli helt andra tider i år. RJ85:an har ju fått höjt SRS-tal till i år (1.05) så dem kanske man kan få en bra fight med. Det ska bli riktigt kul att segla Gullvivan igen då det är ett riktigt kanonevenemang.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *