Hoppa till innehåll

Kappseglingskalendern 2010

Nu börjar kappseglingskalendern för säsongen 2010 ta form. Förutom kappseglingarna nedan så kommer jag delta i ett antal klubb- och onsdagskappseglingar med Medewi. Det kommer krävas lite planering för att slippa transportsegla fram och tillbaka hela maj månad. Planen är att efter Gullviverallyt lägga båten i gästhamn i t.ex Dalarö för att fredagen därpå snabbt kunna ta sig ut till starten för Ornö Runt. Hur som helst känns det bra att ha planerat in ett antal race. Om en kappsegling går åt h-e är det bara att dra lärdom av misstagen och snabbt fokusera om till nästa race. Nytt för i år är att jag ska försöka låta bli att skrika på mina gastar och ta det lite mer cool i kniviga situationer. Vi får se hur det går.

Kappsegling Datum
Lidingö Runt 8 maj 2010
Gullviverallyt 13-16 maj 2010
Ornö Runt 22 maj 2010
Gäddisregattan 14-15 aug 2010
Getfotsregattan 21 aug 2010
Kräftköret 28 aug 2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *