Hoppa till innehåll

Klubbkappsegling 2 juni

Onsdag kväll och på schemat står kvällskappsegling med klubben. 17 båtar på startlinjen. Fint väder och en svag bris i luften. Medewi seglade åt skogen. Vi ledde några minuter efter första start men navigerade sedan fel (nu vet jag hur klubbens rundningsmärken ser ut, så nästa segling blir enklare) och hamnade långt bak i klungan. Sedan trasslade vi runt ordentligt med spinnakern och sittbrunnen såg ut som om ett krig dragit fram genom den. I andra racet gjorde vi en bedrövlig start och var sist över startlinjen. Vi hade trots problemen en mycket trevlig kväll. Vi blev 8:a och 7:a. Helt underbart att kunna kappsegla under avslappnade former mitt i stan en fin sommarkväll.

Resultaten finns på SSK:s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *