Hoppa till innehåll

Nya ägare

 

Medewi blev övertagen av nya ägare i somras och vi som har tagit över henne heter Fredrik och Elin. Vi har också tagit över dessa sidor ifrån Andreas och kommer att driva dem vidare. Elin är lite mer novis på segelbåt medan Fredrik har seglat lite mer. Tidigare hade vi en pytteliten Monark 540, så för oss är Medewi en stor båt med betydligt bättre egenskaper för segel och i sjö. Framför allt kommer båten att användas till fritidssegling, men det blir kanske lite kappsegling så småningom.

Väl mött.

 

/Fredrik

1 kommentar till “Nya ägare”

 1. Jonas Hultberg

  Hej Fredrik,
  Jag är lite intresserad av att höra lite kring er layout på rufftaket, jag skall göra om på min Monark 700.
  Det går också bra att ringa mig på 070-243 39 40.
  Mvh
  Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *