Hoppa till innehåll

En blå Monark 700 Miniton

 

Detta är Monark 700 Miniton nr 120 (tillverkningsnummer 119) ”Luttan III” med hemmahamn Hölminge i sjön Bolmen. Skepparen heter Peter Fransson och han låter hälsa att båtens fribord ska slipas ned och lackas om i vinter, troligtvis blått igen. Sk kaptensblå (mörkblå) skulle nog kunna bli hur fint som helst och få båten att se mer modern ut. Kul med en blå M700!

3 kommentarer till “En blå Monark 700 Miniton”

 1. Hej!
  Jag heter Magnus och enligt vad jag vet så har jag båt nr. 120…?
  Märkligt….?

  MVH/Magnus

 2. Okidoki!
  Jag förstår, jag har själv segelnr. 159 från en båt som Q-sails äger/ägde. Min båt skall vara nr 120 vad jag vet…innebär det att du har mina?
  /Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *